Cookies

Nyheter og Tilbud

 • Book din seilferie i helgen og spar penger!

  Book din seilferie i helgen og spar penger!

  Hos Seatravel drømmer vi oss alltid bort til varmere himmelstrøk. Vi har derfor satt ned prisene for deg denne helgen, så du raskest mulig kan bestille din neste båt og planlegge den neste ferien din.

  Bestill online i helgen mellom 12. og 14. januar og få 100 EUR i rabatt. 

 • Besøk oss på Reiselivsmessen i Oslo

  Besøk oss på Reiselivsmessen i Oslo

  Vi er på Reiselivsmessen i Oslo i helgen 12. - 14.januar, hvor vi har riktig mange gode tilbud med oss. Vi har gratis VIP-billetter, som vi kan gi deg. Kom forbi vår messestand nr. 306 og si Hei. Vi ser frem til å se deg!

 • 4 gode grunner til å seile på Rideau Canal

  4 gode grunner til å seile på Rideau Canal

  Kanalen – som i virkeligheten er et nettverk av kanaler, elver og innsjøer – strekker seg over intet mindre enn 202 km. Rideau Canal ble offisielt åpnet i 1832, og har siden den gang fungert som et samlende element mellom de urbane og de landlige landskapene. 

 • Makeløse Montenegro

  Makeløse Montenegro

  Det tradisjonelle Montenegro er eksotisk, eklektisk og noe utenom det vanlige!

 • Opplev Tour de France fra elven

   Opplev Tour de France fra elven

  Hvis du elsker Tour de France, får du her en fantastisk mulighet til å reise på en elvebåtsferie i sykkelsportens tegn. 

 • Thailand gjennom en skippers øyne

  Thailand gjennom en skippers øyne

  «Jeg har aldri prøvd å seile et sånt sted før. Det var en kolossal opplevelse, med en utrolig imponerende natur. Jeg har seilt mange steder i verden, men Thailand er et av de landene som virkelig har gjort inntrykk på meg. Det var helt unikt og slett ikke så ødelagt av turister som mange andre steder kan være,» forteller Michael.

 • Seatravel på tur: Themsens vakre hager

  Seatravel på tur: Themsens vakre hager

  Pubkultur, afternoon tea, fotball, pies og mash. Dette er de vanligste tingene nordmenn sier de forbinder med britisk kultur. Seatravel var i uke 40 på en elvebåttur på Themsen, noe som garantert blir gjentatt!

  Les om turen vår på Themsen her, og få inspirasjon til den neste elvebåtferien din. 

 • Personlig rejsebeskrivelse fra Dubrovnik

  Personlig rejsebeskrivelse fra Dubrovnik

  Finn Andersen, der flere gange har sejlet med Seatravel i Kroatien, har været så venlig at skrive en beskrivelse af sin og vennernes oplevelser på deres tur i farvandet omkring Dubrovnik. Indlægget er på dansk.

 • Tyskland som destinasjon med kanalbåt

  Tyskland som destinasjon med kanalbåt

  En kanalbåtferie i Tyskland inneholder underholdning for hele familien. Hvis du vil oppleve områdets historiske slott og fantastiske landskap fra vannkanten, eller har mot til å bevege deg ut i skogene og byene med sykkel og piknikkurv, leverer Tyskland varene

 • Ny katalog fra Le Boat - les den her

  Ny katalog fra Le Boat - les den her

  Den nye Le Boat katalogen har nettopp blitt publisert! Få inspirasjon til destinasjonen for din neste kanalbåtferie, se de vakre nye båter og få en overbilk over tillegg.

 • "Det vakreste naturområdet jeg har vært på seilferie"

  "Det vakreste naturområdet jeg har vært på seilferie"

  "Når det gjelder natur, er dette det vakreste stedet jeg noensinne har vært på seilferie". Det sa jeg om en seilferie jeg var på sammen med familien og noen venner for noen år tilbake. Ser du hvor i verden vi er ut fra bildet ovenfor? Klikk på bildet for å lese mer om denne fantastiske seilområdet.

 • Jippi - nå er tiden inne igjen for Sjøen for Alle

  Jippi - nå er tiden inne igjen for Sjøen for Alle

  Tom Richard er på Sjøen for Alle i Lillestrøm 22-26.mars. Der vil være Norgespremiere på Elan, Joker og mange sjove aktivieter for hele familien, så gå ikke glipp av denne oplevelse. Tom Richard står på stand D02-34 i hall D sammen med Norsk Maritim Kveldsskole.

 • Besøk oss på Reiselivsmessen i Oslo

  Besøk oss på Reiselivsmessen i Oslo

  Vi er på Reiselivsmessen i Oslo i helgen 12. - 14.januar, hvor vi har riktig mange gode tilbud med oss. Vi har gratis VIP-billetter, som vi kan gi deg. Kom forbi vår messestand nr.306  og si Hei. Vi ser frem til å se deg!

 • 5 koselige kanalbåtferier for deg som..

  5 koselige kanalbåtferier for deg som..

  Det er flere spennende områder, som du kan oppleve ombord i en kanalbåt, noe som kan gjøre det vanskelig å bestemme, hvilket område du velger. Vi har valgt ut noen områder i denne bloggen, som hver tilbyr noen interessante opplevelser.

 • Gode vinruter som kan oppleves på kanalbåtferie

  Gode vinruter som kan oppleves på kanalbåtferie

  Det er flere steder i Frankrike, hvor du på en kanalbåtferie kan oppleve spennende vingårder og smake på forskjellige druearter. Vinhøstingen starter i september. Ta en tur og nyt sensommeren og vinhøsten på en kanalbåt - les om områdene Canal du Midi, Aquitaine og Bourgogne.

 • Fart over vannet med Moorings Power Cats

  Fart over vannet med Moorings Power Cats

  Min kollega Maria og jeg var i Kroatia i oktober for å se og prøve ut nye motorkatamaraner fra Moorings. Med vind i håret og smil om munn ble de raske katamaranene prøvd ut! Klikk på bildet for mer info.

 • Det kan du oppleve på kanalbåtferie i Irland

  Det kan du oppleve på kanalbåtferie i Irland

  En kanalbåtferie i det fortryllende Irland byr på storslått natur, innbydende irsk kultur og koselige, autentiske byer. Ca. halvannen times kjøring fra Dublin flyplass ligger elven Shannon midt i Irlands hjerte. Reis bort fra den travle hverdagen og sett ned tempoet, mens du seiler gjennom det irske landskapet.
   

 • Nye kanalbåter til 2017 - Horizon-linjen utvides

  Nye kanalbåter til 2017 - Horizon-linjen utvides

  Til 2017 utvider Le Boat flåten sin med flere båter innenfor Horizon-linjen. Den første Horizon som ble sjøsat i løpet av 2016, var en veldig populær båt og ble raskt fullbestilt. Den første Horizon har en stor dobbeltlugar og en mindre lugar, noe som gjør at den er perfekt til en mindre familie eller to par. Nå blir båtene større - se hvor store!

 • Gå våren i møte med en seilferie i Mallorca

  Gå våren i møte med en seilferie i Mallorca

  Turkis hav, sangria, bløt bølgeskvulp og en varm sol ønsker deg velkommen med åpne armer på en seilferie i våren. Kalenderen sier vår, men det ser ut til å vente på seg. I stedet for å vente på frøken Vår gjør sin entré, så møt henne halvveis på en seilferie på Mallorca.

 • Kanalbåtferie i den Venetianske Bukt

  Kanalbåtferie i den Venetianske Bukt

  Opplev den Venetianske bukten som kaptein på din egen kanalbåt - det finns ikke en bedre måte å gjøre det. På en kanalbåtferie er et av høydepunktene Venezia, men den Venetianske bukten tilbyr også vakker natur, vakre strender og sjarmerende små øyer.

 • Split - et perfekt utgangspunkt for seilferie

  Split - et perfekt utgangspunkt for seilferie

  I det sentrale Dalmatia er Split - byen er et utmerket utgangspunkt for en seilferie i områdets berømte skjærgård, hvor øyer som Hvar, Brac og Vis kan besøkes. Den romerske keiseren Diocletian bygget et palass her, fordi øyene i dette området er beskyttet av det asurblå havet på den ene siden og høye majestetiske fjell på landsiden.

 • Themsen - en elv med overraskelser og eventyr

  Themsen - en elv med overraskelser og eventyr

  Themsen vil ta deg gjennom sjarmerende landsbyer med interessante severdigheter, typiske engelske puber og ikke minst det engelske sjarmerende landskap. Reis i kanalbåt tur/retur fra en av våre baser Chertsey eller Benson, eller enveis mellom de to. Se hva opplevelser som venter deg her - klikk på bildet.

 • Vinnerne av Årets Båt konkurranse

  Vinnerne av Årets Båt konkurranse

  Vi trakk lodd blant de mange gode svarene, vi har fått i vår konkurranse. Vi har en vinner for seilbåter og en vinner for kanalbåter. Klikk på bildet for å se, hvem som vant.

 • Konkurranse: Stem på årets kanalbåt

  Konkurranse: Stem på årets kanalbåt

  Så er det nesten jul - og selvfølgelig trenger vi også å kåre årets kanalbåt! Bli med i konkurransen om å vinne et gavekort på 3.500 NOK til en kanalbåtferie. Du kan vinne ved å gi oss din stemme på årets kanalbåt - vi har selv valgt ut noen båter, som er noen av våre favoritter. Klikk på bildet og se om du er enig.

 • Konkurranse: Årets seilbåt eller katamaran

  Konkurranse: Årets seilbåt eller katamaran

  Ho ho ho og Gledelig Jul – så det jul igen og det skal feires! I den forbindelse avholder Seatravel en liten konkurranse, hvor du kan vinne et gavekort på 3.500 NOK til en seilferie. Du kan vinne gavekortet ved å gi meg din stemme på årets beste seilbåt eller katamaran. Vi har selv noen favoritter, som etter vår mening gjør det eksepsjonelt godt!

 • Lefkas - en perle i det greske øyriket

  Lefkas - en perle i det greske øyriket

  En seilferie ved Lefkas, en av de syv Joniske Øyer, tilbyr karibiske strender med turkist hav, hvite sandstrender, spennende historie og optimale seilingsforhold. De Joniske Øyer er noen av de mest kjente øyene i Hellas og er rik på fjell og skoger, vakre strender, pittoreske byer og bortgjemte bukter.

 • Ruteforslag: De nederlandske hovedstaden

  Ruteforslag: De nederlandske hovedstaden

  Skal du på kanalbåtferie i Holland i 2016? Hvis du seiler ut fra vår base Vinkeveen, er her et ruteforslag, som fører deg til de største byene i Nederland, fra kosmopolitiske Utrecht til dynamiske Amsterdam. Gå ikke glipp av blomstrende enger og hager i nærheten av Lisse og Leiden, som dere også kommer forbi på veien.

 • Besøk Cabrera-øyene sør for Mallorca på seilferie

  Besøk Cabrera-øyene sør for Mallorca på seilferie

  Oppdag den vakre ferieøya Mallorca ombord på en seilbåt eller katamaran. Her er vakre laguner å besøke, krystallklart hav å svømme i og koselige barer og restauranter, hvor du kan nyte tapas og sangria i skyggen. Like sør for Mallorca er Cabrera øyene - et vakkert naturreservat, som er et must see på en seilferie.

 • Nicols åpner ny base i Tyskland - Gross Köris

  Nicols åpner ny base i Tyskland - Gross Köris

  Nicols åpner en ny base i Tyskland, som er klar til sesongen 2016. Basen heter Gross Köris og ligger sør for Berlin og tilbyr noen av de vakreste vannveier i Brandenburg. Dra på oppdagelse i dette flotte båtferieområde, som har mer enn 100 innsjøer!

 • Akropolis Regatta - Kappseilas i Hellas

  Akropolis Regatta - Kappseilas i Hellas

  Igjen i 2016 har vi gleden av å presentere Akropolis Regatta i Saroniabukta i Hellas. Etter Akropolis Regatta i våren var så vellykket, vil det bli gjentatt fra d.7-14.maj 2016 - delta i regattaen og nyt noen dager med spennende seiling, moro og spas i Hellas.

 • Capestang - en malerisk by ved Canal du Midi

  Capestang - en malerisk by ved Canal du Midi

  Havnen i Capestang er veldig attraktiv og har mange fasiliteter. Den pittoreske byen er en milestone på Canal du Midi. Her er vin-kooperativer og vinkjellere, mange restauranter og butikker, som venter på ditt besøk.

 • Seilferie ved Tenerife til vinteren

  Seilferie ved Tenerife til vinteren

  Har du lyst til seilferie i vinteren uten å måtte reise til den andre siden av kloden? Da har vi bare målet for deg - Tenerife! På Tenerife kan du nyte et behagelig klima og fantastisk natur hele året, så hvorfor ikke nyte den vakre øya på en seilferie? De beste månedene for å seile ved Tenerife er fra november til april.

 • Besøk Prins Henrik slottet Chateau de Caïx

  Besøk Prins Henrik slottet Chateau de Caïx

  Beliggenhet i hjertet av vindistriktet Cahor Chateau de Cayx eller Caix, som har blitt registrert så langt tilbake som det 15. århundre. Kjent for å være en gammel fort bygget for å kontrollere trafikken på Lot-elven - slottet ligger på en skråning med utsikt over elva og den lille byen Caix.

 • Dra på en seileventyr i Karibien

  Dra på en seileventyr i Karibien

  Opplev det mange kaller den beste seilområdet i verden - seilferie ved British Virgin Islands. Avstanden mellom øyene er kort, er det et vell av vakre bukte og spennende snorkling områder, og ikke minst er området beskyttet mot vind og vær.

 • Cassoulet festivalen i Castelnaudary i august

  Cassoulet festivalen i Castelnaudary i august

  Er du på kanalbåtferie den siste uken i august på Canal du Midi? Så seil en tur til Castelnaudary og opplev Cassoulet festival. Den deilige retten kommer fra Castelnaudary og feires i stor stil på den siste helgen i august.

 • Feir din runde fødselsdag i vakre omgivelser

  Feir din runde fødselsdag i vakre omgivelser

  Skal du feire en rund fødselsdag i den nærmeste fremtid? Kanskje du overveier å invitere din nærmeste familie og venner med på en reise? Ved å feire din fødselsdag på en kanalbåtferie vil du og de inviterte ha god mulighet for å nyte hverandres selskap, samtidig med at dere opplever en masse.

 • Lagoon 39 - en favoritt blant ferie seilere

  Lagoon 39 - en favoritt blant ferie seilere

  Lagoon 39 er en favoritt blant mange seilentusiaster - det er en rekke årsaker, inkludert sin innovative design, interessante detaljer og fine seil kvaliteter. Det faktum at det er også en vakker fartøyet gir den siste finishen.


 • Kom på en virtuell tur på Canal du Midi

  Kom på en virtuell tur på Canal du Midi

  Canal du Midi - en av de mest populære områdene for kanalbåtferie i Frankrike. Langs Canal du Midi er vakre slott, vingårder og sjarmerende landsbyer - gastronomi, kultur og avslapning, bland ferien på vannet, som du vil. Se hvordan en kanalbåtferie kan se ut som i denne videoen - Klikk her for mer info.

 • Våre 5 beste destinasjoner for et seileventyr

  Våre 5 beste destinasjoner for et seileventyr

  Jorden består av 70% vann, så det kan være vanskelig å finne en destinasjon, som oppfyller alle dine ønsker, når du vil reise på en fantastisk seilferie. Derfor har vi valgt ut noen destinasjoner, som danner rammen for en ekte seileventyr og kanskje kan være noe for deg.

 • Supertilbud på ny Bavaria 51 fra Split 8/8 -15/8

  Supertilbud på ny Bavaria 51 fra Split 8/8 -15/8

  Lei en ny Bavaria 51 til kun 4.398 Euro (normalpris 5400 Euro).

  Utseiling fra Rogoznica nær Split.

  først til mølla-prinsippet. gjelder !!!

 • Kryss Atlanterhavet og gjør drømmen virkelig

  Kryss Atlanterhavet og gjør drømmen virkelig

  Drømmer du om å krysse Atlanteren? Start reisen på Tenerife og slutt på øya Tortola i det karibiske hav, der du får en velkomst, du aldri vil glemme. Du vil oppleve sterk vind, men ingen stormer, store bølger, sol, vakre solnedganger og soloppganger, tropisk klima og en sjøtemperatur varmere enn 28 ° C.

 • Abaco bar - Mallorcas bud på Aladdins hule

  Abaco bar - Mallorcas bud på Aladdins hule

  Abaco er en av Palmas mest besøkte barer - en flott bar i sentrum av Palma gamleby - og det er et must å besøke. Med en svært variert cocktailmeny og en fantastisk utendørs terrasse, er det en unik måte å tilbringe en sommer kveld med venner.

 • Smak Chablis viner på kanalbåtferie i Bourgogne

  Smak Chablis viner på kanalbåtferie i Bourgogne

  Smak på gode Chablis viner og besøk den vakre gamle klosteret Domaine Laroche på kanalbåt ferie i Bourgogne. En av hemmelighetene til Chablis viners berømmelse er den unike druen Chardonnay, dyrket i Bourgogne-regionen.

 • Min båtferie i Bretagne - en fortryllende seilas

  Min båtferie i Bretagne - en fortryllende seilas

  Bretagne er myternes land og et sjarmerende område å utforske. Det finnes mer enn 600 kilometer med kanaler, sluser og kanaler fra den tiden av Napoleon, som snor seg forsiktig gjennom det vakre landskapet, middelalderlandsbyer og forbi de spredte eventyrslott. Regionen er full av magi og mystikk, fargerike og stolte tradisjoner.

 • Den beste one way seilrute i Kroatia

  Den beste one way seilrute i Kroatia

  Vanligvis starter du din seilferie i en bestemt marina og i samme marina, må du levere båten når ferien er over. I Kroatia har du nå muligheten til å seile fra en marina og slutte i en annen marina. Få de beste opplevelsene på en one way seilrute i Kroatia. Les mer ved å klikke på bildet.

 • Kroatia og Tyrkia - Valgfri lengde og overtakelsesdag

  Kroatia og Tyrkia - Valgfri lengde og overtakelsesdag

  Nå kan du starte din seilferie på den dagen du vil - tirsdag, onsdag eller hva med fredag? Det kunne være flyet var billigere på en annen ukedag enn lørdag. Det er mulig for seilferier i Kroatia og Tyrkiet.

 • Nyt rytmiske jazztoner på kanalbåtferie i Charente

  Nyt rytmiske jazztoner på kanalbåtferie i Charente

  Overgi deg til franske og europeiske jazzrytmer på kanalbåtferie i Charente i Vest-Frankrike. Musique Métisses er navnet på en festival som holdes d.22., 23. og 24. mai. Festivalen finner sted i byen Angoulême, som ligger helt ned til elven Charente.

 • Destinasjoner for hele familien på kanalbåtferie

  Destinasjoner for hele familien på kanalbåtferie

  Tenker du på å noen destinasjoner er mer familievennlige enn andre? Nesten alle seil områder på kanalbåtferie har opplevelser å tilby for hele familien, men det er noen områder, som vi gjerne vil gjøre dere oppmerksom på.

 • Opplev Aigues-Mortes på kanalbåtferie i Frankrike

  Opplev Aigues-Mortes på kanalbåtferie i Frankrike

  Aigues-Mortes er berømt for sine god bevarte bymurene, og ligger ved Middelhavskysten deltaet. Hvis du seiler i Camargue er Aigues-Mortes definitivt en must-see. Bak de middelalderske bymurene er en livlig by med mange butikker, barer og restauranter og med en sjarm som gjør en dag her en opplevelse.

 • Lei en skipper til din drømme seilferie

  Lei en skipper til din drømme seilferie

  Har du en drøm om å oppleve Karibien, Middelhavet eller andre eksotiske steder ombord på en seilbåt? Kanskje du ikke føler du har den nødvendige seilerfaringen eller du bare ønsker en seilferie, hvor du har mulighet for å slappe helt av. Løsningen er å leie en skipper!

 • Opplev et Brasiliansk Seileventyr

  Opplev et Brasiliansk Seileventyr

  I år kan du få tilgang til noen av verdens vakreste strender, som ligger ut fra Costa verde i Brasil. Her er farvannet fullt med tropiske øyer, hvor hvite strendene breer seg ut foran deg. Ta en tur på land og utforsk øyene eller hopp i havet og kom tett på en farverik verden, når korallrevene skal undersøkes. Klikk på bildet for mer info.

 • Kombiner sykkelferie og kanalbåtferie

  Kombiner sykkelferie og kanalbåtferie

  På kanalbåtferie seiler du forbi mange interessante severdigheter og unik natur. Utforsk attraksjonene fra din kanalbåt og fra en sykkel - en god mulighet til å se det hele fra alle vinkler.

 • Få et vell av opplevelser på en seilferie i Hellas

  Få et vell av opplevelser på en seilferie i Hellas

  Vakre laguner, sjarmerende greske tavernaer og turkis vann er bare noen av de tingene som du finner på en seilferie i Hellas. Her er mange muligheter for deg som er til historiske byer, deilige strender eller øyhopping.

 • Sigøynernes pilegrimsreise i Camargue

  Sigøynernes pilegrimsreise i Camargue

  Til mai hvert år valfarter sigøynere til franske Saintes-Meries for en festival til ære for den sorte Madonna - en pilegrimsreise av sigøynere. Det er en veldig interessant opplevelse, som du kan se hvis du seiler i Camargue i mai.

 • Gode restauranter på din seilferie ved Dubrovnik

  Gode restauranter på din seilferie ved Dubrovnik

  Skal du på seilferie til Dubrovnik i Kroatia i sommer? Da har vi noen forslag på hvilke restauranter du kan besøke. Her er noe for hele mannskapet.

 • Split - en by for både sjøulke og landkrabber

  Split - en by for både sjøulke og landkrabber

  En seilferie i Adriaterhavet i Split byr på mange spennende opplevelser - her kan du utforske Split's historiske sentrum, hvor restene av Diokletians romerske palass kan beundres.

 • Irsk seileventyr

  Irsk seileventyr

  Krystallklare elver, keltiske monumenter og Guinness. Det er mange opplevelser å få på en seilferie i Irland - så mange det kan være svært å velge fra og til.

 • Seatravel er kommet i ukebladet Hjemmet

  Seatravel er kommet i ukebladet Hjemmet

  Les om Seatravel i ukebladet Hjemmet - I morgen kan du lese om Seatravel i Hjemmet. Artikkelen heter "Kroatias Perler" - her kan du lese om de mange muligheter for å få en fantastisk seil ferie i Kroatia.

 • Den flytende pool - unikt for Nicols' kanalbåter

  Den flytende pool - unikt for Nicols' kanalbåter

  Den flytende pool! Ta med dere en oppvarmet pool på kanalbåtferien og få en helt unik opplevelse. Poolen er 2,55m x 3,10m og kan ha plass til 3 barn.

 • Fly billigt til Mallorca - perfekt for seilferie

  Fly billigt til Mallorca - perfekt for seilferie

  De fleste større norske flyplasser tilbyr billige rutefly direkte til Palma.

  Opplev den fantastiske seilas ved vakre Mallorca og Balearerne - blant annet Cabrera Nasjonalparken.

  Klik på bildet for mer informasjon

 • Miniferie i Kroatia

  Miniferie i Kroatia

  Få en stor opplevelse med familien og ta på en miniferie på sjøen. Seil i fire dage i en forlenget helg i Kroatia i september og oppdag den vakre kroatiske skjærgård. Den kroatiske været i september er perfekt for seiling, så hele familien kan delta.

 • SPAR penger på en fin luksusopphold på elven

  SPAR penger på en fin luksusopphold på elven

  Akkurat nå kan du få 15% rabatt på din kanalbåtsferie HELE sesongen, hvis du bestiller minst en ukes ferie på en kanalbåt fra Locaboats Europa-serie. Europa-serien består av tre modeller, som garantert vil gi deg en luksuriøs og vakker seiling.

 • Akkurat nå - Fly fra Oslo til det beste seiling område i Hellas fra 165 Euro t/r

  Akkurat nå - Fly fra Oslo til det beste seiling område i Hellas fra 165 Euro t/r

  Fly billig fra Oslo til Lefkas - en av de Joniske øyene, som er kjent for sin skjønnhet og autentiske middelhavsatmosfære. Her hos Seatravel mener vi, at dette er Middelhavets beste seilområde. 

 • Seatravel på forsiden av Boarding.no 21/11 2014

  Seatravel på forsiden av Boarding.no 21/11 2014

  Knut Noer fra Boarding.no har vert med Seatravel i Kroatia og seile

  Les hans artikel om opplevelsen her!

 • Ny Bavaria 51 Cruiser i Kroatia til god pris

  Ny Bavaria 51 Cruiser i Kroatia til god pris

  Bavaria Cruiser 51 med to ratt er lansert i 2015 og har 5 dobbellugarer og 3 toaletter - det kan være opptil 12 personer om bord. Båten er døpt Pinotage og seiler vanligvis fra Marina Trogir i Kroatia.

 • Seatravel med ny representant i Norge

  Seatravel med ny representant i Norge

  Seatravel har fått med Tom Richard Rasmussen på laget som ny medarbeider i Norge.

  Tom Richard har vært aktiv på sjøen hele livet og har livslang erfaring med båtliv som ferieform i både motor- og seilbåt.

 • Nye katalogen for 2015 er ute nå - få 5% rabatt

   Nye katalogen for 2015 er ute nå - få 5% rabatt

  Bli inspirert for din neste ferie i 2015.

  I anledning av at vårt nye katalog er publisert, tilbyr vi for tiden 5 % ekstra rabatt på bestillinger av kanalbåter.

  Vårt katalog er gratis - og du er alltid velkommen til å bestille en kopi.


 • Lefkas - en ukes tur i det varme joniske hav

   Lefkas - en ukes tur i det varme joniske hav

  Ta en ukes oppdagelsesreise i den fantastiske asurblå havet rundt de joniske øyene i Hellas.

  En seilferie i Lefkas byr på opplevelser for hele familien med snorkling i grotter, kulturelle utflukter til klostre og slappe av på hvite sandstrender.

 • Kanalbåt i England - Se mulighetene her !

  Kanalbåt i England - Se mulighetene her !

  Mulighetene for en fin kanalferie i imponerende England er mange - og det kan være vanskelig å holde orden på mulighetene.

  Klikk her for å lese en generell beskrivelse av mulighetene - og husk å vi er glade for å hjelpe deg med alle deler av reisen.

 • Båtinvestering med Seatravel - et smart kjøp

  Båtinvestering med Seatravel - et smart kjøp

  I stedet for at have en båt liggende i Norge – er det nu muligt å kombinere det fornuftige med det behagelige, og realisere drømmen om å eie en ny seilbåt ved et av verdens beste seilområder - med retten til å bruke søsterbåter i hele verden og et fast årligt avkast.

 • Hvar - en perle i kroatias skjærgård

  Hvar - en perle i kroatias skjærgård

  Hvar – dronningen av de dalmatiske øyer.

  Blant annet på grund av det milde klima – varme vintre og behagelige somre, kommer her mange gjester som er tiltrukket av den intense Middelhavs-natur, rike tradisjoner, vakre arkitektur og natteliv.

 • Kanalbåt i Venedig og øyen Murano

  Kanalbåt i Venedig og øyen Murano

  Murano er en vakker øy og by – og et oplakt besøksmål under kanalbåtsferien til Venezia. Besøk den sjarmerende kirke Santi Maria e Donato fra det 17.århundre, og nyt den lokale farverike arkitektur. Men ikke minnst er øyen kjent for sin glasskunst og glassmuseum.

 • Middelalderbyen Carcassonne

  Middelalderbyen Carcassonne

  La Cité de Carcassonne - på listen over UNESCO Verdens Heritage og en av Frankrikes største turistattraksjoner og et viktigt stop på denne del af Canal du Midi.

  Mange kjente eventyrfilm er optatt innenfor byens mure.