Nicols

Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Nicols' flåte består av nesten 500 kanalbåter og er fordelt på 26 baser: 19 i Frankrike, to i Tyskland, en i Portugal, to i Nederland og to i Ungarn. De har 5 forskjellige serier av båtmodeller til en kanalbåtferie, så alle seilere kan få sine ønsker oppfylt. De 5 modellene er Estivale, Confort, Sedan, Primo og Riviera.


Nicols er et 100 % fransk foretak som ble stiftet i 1986. De har et eget båtverft, der flåten blir utviklet og designet i samarbeid med kundenes ønsker og tilbakemelding. Siden verftet ligger rett ved siden av hovedkontoret, er det ingen informasjon eller forslag fra kundene som går tapt. Denne konstante tilpasningen til kundenes ønsker er en av Nicols sine store styrker.


Estivale er en riktig perle av en båt som kombinerer det beste fra de tidligere modellene med all den komfort og eleganse som i dag verdsettes av den kresne seiler. Bl.a. er det store terrasser - med god plass til en lekker hjemmelaget middag - svært populære og attraktive. Og den mindre terrassen i baugen passer perfekt til en liten kosestund og et glass vin. Estivale-båtene finnes i seks størrelser, og med dem kan du dra på en elveseilas i Frankrike, Tyskland og Portugal.


Confort serien har fire forskjellige størrelser og er innrettet med komfortable og romslige kahytter. Kanalbåtene er elegante og moderne og har en nedsenket solterrasse foran. Denne typen har maksimal komfort til hele besetningen og dessuten har hver kahytt eget baderom. Confort kan seiles i alle 3 land.


En kanalbåt med et unikt konsept innenfor fritidsbåter er typen Sedan. Den enestående salongen med de store vinduene er suksessen ved denne kanalbåten. Fra salongen kan du gå ut til en fin åpen terrasse som innbyr til å nyte måltidene og det herlige været. Også denne båttypen har innvendig og utvendig førerplass, så besetningen hele tiden kan være sammen og oppleve den spesielle kanalferien. Båttypen Sedan finnes i ni størrelser og kan leies i Frankrike, Tyskland og Portugal.


Primo finnes i én størrelse og er perfekt til en båtcharter for et par eller en liten familie med 2 voksne og 2 barn. Dessuten er den ideell til den første kanalbåtferien til en rimelig pris – lav pris er ikke det samme som mindre komfort ved denne båten. Det er en enkel og elegant båt med god plass både i salongen og på terrassen. Båten er moderne med et skyvetak i salongen, inspirert av bilen og båter. Lei denne Primoen og dra på båtferie i Frankrike.
Verftets klassiske kanalbåt er typen Riviera, som er Nicols sin økonomibåt. Den har komfort ombord til fornuftige priser. Er dere en større gruppe som aldri har vært på en båtcharter før, så er typen ideell. Den finnes i tre størrelser og alle har en fin, stor salong og komfortable kahytter. Også denne båten har skyvetak i salongen og kan leies i Frankrike.


Uansett hvilken båttype du bestiller, vil vi gjøre alt for at dere får en herlig båtferie med oss. Og om båten din er utstyrt med innvendig førerplass og/eller har førerplass utvendig på soldekket, er det enkelt å navigere båtene – også for uerfarne skippere! Et ratt, et gir og noen få instrumenter på instrumentbordet. Dessuten får alle en grundig instruksjon på ankomstdagen, slik at man kan føle seg trygg og tilpass når man begir seg avgårde på egen hånd.
Ombord på Nicols sine båter finnes alt du har behov for til en kanalbåtferie, som sengetøy, dyner og puter, kjøkkenutstyr, radio, CD-spiller og hagemøbler (på forespørsel). Du bør ved Nicols være oppmerksom på at du selv skal ha med håndklær og kjøkkenhåndklær. Dessuten er det mulighet for å leie et basseng til båten, noe som er svært populært hvis det er barn med, og sykler hvis man vil utforske områdene rundt elvene.


Skulle du ha spørsmål til en båtferie på en Nicols-båt, er du velkommen til å kontakte oss. Vi sitter med personlig erfaring om seilas og kan derfor enkelt hjelpe deg.


We have boats all over the world: