Locaboat

Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Med Locaboat sin spesielle og nostalgiske flåte kan du dra på en kanalbåtferie i Frankrike, Tyskland, Nederland, Italia og Irland. De har 400 Penichetter fordelt på 30 baser i landene og har eksistert i over 35 år. Flåten består av 4 båttyper: Penichette Classique, Penichette Aft-Deck, Penichette Flying Bridge og Europa. En Penichette og Europa er veldig forskjellige, men de har til felles at de er lette å styre, trygge og veldig behagelige.


Har man tidligere vært på båtferie eller kanskje befunnet seg ved en kanal, har man ikke kunnet unngå å legge merke til Locaboat sine sjarmerende Penichetter. Penichette, som betyr "lille Peniche", er inspirert av tidligere tiders elveprammer, som på fransk kaltes "Penicher" og er blitt laget spesielt til Locaboat siden 1977. I motsetning til den tradisjonelle elveprammen er båtene i dag innrettet med maksimal komfort og trygghet som mål. For eksempel er båtene designet med brede dekk og et solid rekkverk som spesielt kan være trygt for besetninger med barn og seniorer – men er noe alle ombord lynraskt forstår å verdsette.


Penichette Classique er båten for nybegynnere, siden den er veldig lett å styre. Denne kanalbåten finnes i 3 størrelser med plass til 2 - 7 personer og har en tradisjonelle stil. Den har et stort soldekk og soltak og er ideell til par med eller uten barn. Dessuten er det en hevet cockpit som gir et fantastisk skue. Båten har brede dekk på sidene, rekkverk og er lett å gå om bord i, og den innbyr også til å ha barn ombord. Kanalbåten kan leies i alle land unntatt Italia.


Den elegante og romslige Penichette Aft-Deck finnes i 3 størrelser og er ideell til familie og venner, siden det er plass alt fra 2 til 12 personer. Denne kanalbåten innbyr til å spise måltidene ute med den utvidede salongen bak på båten. I tillegg har den et lite, hyggelig område foran med en liten benk og et bord. Som ved Classique, er den også ideell til barn og har en forhøyet cockpit. Båten utleies i alle land foruten Polen.


Med Penichette Flying Bridge får du høy komfort med både innendørs og utendørs førerplass. Denne kanalbåten fra Locaboat fås i 6 forskjellige størrelser og kan akkurat som Aft-Deck ha mellom 2 og 12 personer med, men denne typen er av nyere dato i forhold til design og teknologi. Kanalbåten har her en hevet terrasse som innbyr til å nyte måltidene og den kalde drikken blant solstrålene. Alle båtene har en fin, stor salong som er til for hyggelig samvær, og noen av dem har et lite utendørs område med en liten benk og et bord. Penichetten kan seiles i alle 6 land.
Europa er en elegante og behagelig yacht - Disse båtene er en god kombinasjon av praktisk og moderne, elegant design og finnes i 3 størrelser med plass til opptil 8 personer. Båtene har god komfort, er romslige for alle personer ombord og har både utendørs og innendørs førerplass. Det bakerste dekket er perfekt til å fiske fra eller å hoppe i vannet fra og ta en svømmetur – det finnes en utendørs dusj, så dere kan skylle dere etter svømmeturen. Kanalbåten Europa kan leies i Frankrike, Tyskland, Italia og Polen.


Ombord på båtene finnes alt hva du trenger, som fullt utstyrt kjøkken, puter, dyner og sengetøy, håndklær og kjøkkenhåndklær, radio og CD-spiller. Når du ankommer basen med dine medreisende, får dere en opplæring i båten, så dere vet hvordan alt skal håndteres ombord. Personalet tar imot dere og viser dere hvor lett det er å styre en Penichette. Dessuten vil de under hele kanalbåtferien stå til rådighet hvis det skulle skje noe underveis.
At alle båtene til og med er lette å seile og dermed ideelle for en avslappende ferie, selv for gjester uten tidligere seilerfaring, bidrar til gleden ved en båtferie med Locaboat.


Skulle du ha spørsmål om en kanalbåtferie med en av disse elveprammene, kontakt oss gjerne.

We have boats all over the world: